Nejnovější recenze ze sekce Stojany na mikrofony
- Upínací kloub má dostatečný rozsah utažení pro manipulaci a zpevnění
- Much more solid than expected really doesn't feel like an entry level mic stand.
It's a simple, straightforward mic stand which is more than high enough for an adult, swivels perfectly. It holds my mic, doesn't wobble, is foldable and above all feels very solid...
I'm very Happy with my purchase would defenitley recommend
- Na nahrávání doma jednička.
Doporučuji !!!
- působí kvalitně
- pevný
- perfektní stabilita
Pro mé účely naprosto perfektní pevný a stabilní stojan.
Funguje dobře
- Dobrá povrchová úprava a skladiště.
Ještě je brzy na celkové hodnocení.
Zhodnotím až při delším používaní stojanu.
- nízko profilové rameno za pár korun
- kvalitní matriál
- obsahuje všechny možné nástavce
- na menší stůl ideální
- pokud máte širší stůl, rameno bude moc daleko a vadí ve výhledu
- z boku stolu se nedalo použít, jelikož je tak nízko, že pod ním nelze pracovat
Nakonec jsem rameno vrátila, jelikož nevyhovovala délka. Bude se hodit na menší stůl a pro ty, kdo nepotřebují mít mikrofon u pusy a stačí dál.
- kvalitní provedení
- stabilní
- bytelný pružný materiál
- Kvalita zpracování na vyšší
- Poměrně skladné
- Poměrně přenositelné
- Celková tuhost by mohla být vyšší, ale nemám srovnání
- Poměrně vysoká váha?
- Hodilo by se přenosné pouzdro v ceně (pro mé účely), ale asi by to nebylo cenu
Celkově ale fajn produkt a věřím že špička v oboru.
- Kvalita, ale ta něco stojí.
- Vyšší cena.
Spokojenost.
- Kvalia.
- Cena.
Spokojenost.
- Absence plastu
- Robustní
- Snadné připevnění, možnosti nastavení úhlů
Existují levnější varianty, ale tady si připlácíte jak za značku tak za design i zpracování, které je na prvotřídní úrovni.
- kovové
- stupnice a diagramy na těle
- Nedomyšlená konstrukce (není možná snížit či zvýšit jeden z mikrofonů pro xy nahrávání či ORTF)
- Uchycení na kolejnici poměrně vachrlaté a to i při utažení šroubů
Ač masivní konstrukce, ve výsledku jsou znát poměrně velké tolerance a jistá vachrlatost. Očekával bych od kovového výrobku mnohem větší tuhost pohyblivých částí. Při utažení aretací není poloha dostatečně fixována. Ostatní ukáže až čas
- Je to vlastně dárek,tak ještě nevím
- skvělé, přesně to jsem potřebovala
- Malá, ale přítom stabilní základna o kterou je téměř nemožné zakopnout.
- Stojan je pro 90% situací zbytečně vysoký.
Prodejce ( i výrobce ! ) sice uvádí některé, podružné parametry stojanu, ale z nejasných příčin "zatajuje" ten nejdůležitější údaj, což je pracovní výška závitu pro držák mikrofonu. Ta je ( u modelu 26020 ) od 44 do 219 cm, což se nikde nedočtete. Tento impozantní rozsah má však jednu podstatnou nevýhodu, že pokud snímáte sedícího hráče ( klasická kytyra, akordeon, harfa, apod. ), tak ta nejohavnější část stojanu ( kloub se závažím ) trčí až do výšky jeho ramen a nedá se nijak snížit. Takže opticky působí zbytečně rušivě, zejména na koncertu.
Pro zpěváka nemám výhrad, stojan se dá pro výšku kolem 150 cm použít dokonce ve dvou verzích ( holá tyčka nebo s kloubem ). Ale pro výšku snímání kolem 80 cm je tento stojan nevhodný. Přitom stačilo, aby ta svislá trubka byla o 15 cm kratší a byl by to geniální, univerzální model...
tento stojan jsem ještě nevyzkoušel. Tak zatím nevím, možná později. (velmi příznivá cena)
- Super kvalita
Lehký, skladný.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »