Nejnovější recenze ze sekce Stojany na mikrofony
Jednoduchý , funkční stojan, který je současně stabilní. Navíc cena je velice příznivá.
- Stabilní
- Flexibilní
- Nezabírá příliš místa
- Občas vrzne
- Obvyklý kondenzátorový mikrofon (RODE NT1-A) s košem stojan neudrží na utažených šroubech, ale tato sestava samovolně sklesne a opírá se přímo o rameno.
- Provlékání kabelu by mohlo být vyřešeno lépe (bez nutnosti částečné demontáže uchycení mikrofonu)
- Dobře sedí na kombu a mikrofon si dáte do jaké polohy chcete.
- Žádná není. Veškeré výrobky od společnosti Gravity jsou super.
Vše v poho
- Stabilita, bytelnost provedení.
- Velmi kvalitní výrobek.
Vadný díl, stavěcí šroub, opraveno doma.
- Lehký, nezabere moc místa, snadno přenosný, drží.
- kvalitní stojan, perfektní design
- Drží jak má a to sem měl strach
- Jinak spokojenost
- Když sem tam chtěl dát svůj držák na mic. tak sem musel upravit díru závitu na větší přitom by to mělo podle popisu bejt na můj držák.
Instalace jednoduchá a rychlá. Držák je stabilní.Možnosti nastavení velmi široké. Škoda, že není přiložen i samotný držák mikrofonu (bývá většinou součástí profi mikrofonů).
- Od pohledu kvalitní stojan, který má na to přežít řádění malých ratolestí :)...
- Tří dílná výsuvná trubka umožňuje umístit "šibenici" i v nižší poloze
Stojan jsem kupoval pro účely on-line hovorů přes mobil. Není tedy na něm uchycen mikrofon ale příslušenství pro uchycení mobilu. K tomuto účelu stojan slouží k plné spokojenosti...
- Jednoduchá obsluha
- kvalita
Udrží i těžší profesionální mikrofon.
Při dotažení kloubů výborně drží polohu i při časté manipulaci.
Vypadá dobře, potěšilo mě i uchycení kabelu přes suchý zip.
Vše funguje jak má a nic mi nebylo zatajeno o výrobku když jsem se informoval před nákupem a ptál jsem se na věci mimo manuál vždy mi bylo ochotně odpovězeno a vysvětleno jsem velice spokojen a doporučuji všem muzikantům Blokeš Vilém
- kvalitní zpracováni
- velmi stabilní
- stejná základna jako vysoké stojany
Po zkušenostech se stojany různých výrobců jsem zakotvil u K&M a mám po problémech.
Bespeco MSF01C
Ilja Michalec, New Music production agency
Přidáno: 6. října 2020
(naposledy upraveno 10. března 2021)
Zakoupeno v MUZIKER.cz
Použiji rčení : Za málo peněz hodně muziky.
- skladnost
- Plastový závit
Za tu cenu asi nemá cenu příliš se rozepisovat o nevýhodách. Malý, skladný pevný.