Nejnovější recenze ze sekce Stojany na mikrofony
- Dodáno přesně dle objednávky
- pěkný dizajn a funkčnost
robustní provedení, krásný design
Spokojený
Funguje jak má, a za ty peníze bezkonkurenční!
- pevný
- stabilní
- dobrý rozsah nastavení
- těžký, ale pevný stojan nemůže být z tenkého hliníku
- dobrá cena
- opravdu těžký
- stabilní
- solidní zpracování
- náročný na přepravu (váha a velikost)
Přesně co jsem chtěl do budovaného domácího studia, opravdu pevný těžký stojan pro stálou instalaci, na koncertování až dost těžký...
- V podstatě jeden z mála stojanů s průběžnou svislou osou a druhým držákem ( vhodný pro umístění mobilu / tabletu )
- Obdobný jsem našel pouze jeden ( od jiného výrobce ) u Thomana , ale cena dopravy vychází dráž než z ČR
- Absolutně nestabilní !!! při osazení nejprodávanějšího mikrofonu SHURE SM58 a vyložení příčného ramene už na 60 cm mimo svislou osu už se stojan celý překlopí sám od sebe a padá !!! V poslední chvíli jsem zabránil pádu těsně nad zemí - jinak byl mikrák v háji !!!
To že za tyhle peníze se nebude jednat o bůhví jak kvalitní výrobek se dalo čekat - ale to, že ani na běžné použití s vyloženým ramenem přes 60 cm mimo svislou osu bude samovolně padat a riskovat zničení nepoměrně dražšího mikrofonu jsem tedy nečekal !!! Nicméně kupoval jsem ho úplně z jiného důvodu - který jsem s ním zamýšlel od počátku a také ho tak použil : stojan jsem rozřezal , zkrátil a využil z něj pouze středovou otočně/naklápěcí část a příčné rameno . Vše mám však upevněno do jiného masívního stojanu vyrobeného na zakázku u mého aparátu . Boční držák mikrofonu jsem vyhodil a použil originál SHURE . Horní klipsu jsem celou předělal a upevnil si tam mobil . Celou spodní trojnožku jsem rovněž vyhodil . Takže za mne jsem z celého stojanu využil pouze ten střed . PRO BĚŽNÉ = STANDARTNÍ POUŽITÍ ( kor na pódiu ) VOLTE RADĚJI NĚCO STABILNĚJŠÍHO , nebo pro hodně lehký mikrofon , i tak se ale celý stojan bude kývat a hrozit pádem kdykoli o něj jen lehce zavadíte .
Myslel jsem, že stojan bude stabilnější.
šířka uchycení na reprobox
Jednoduchý, skladný držáček. Naprř s AUDIX D6 položený na dece v kopáku funguje výborně. Díky sklopným nožkám lze lehce prostrčit dírou v přední bláně.
- Základna by mohla byt o něco stabilnější , ale drží .
lze také použít pro sebeobranu. Dobrý kov )))))
- top kvalita
Skvělý
- je levný
- Jednoduchá montáž,dobrá stabilita, variabilní,kvalitní materiál
- Dva držáky, jeden lze použít i jako skřipec na text
- Není tak úplně bytelný, na domácí nahrávání dobrý, na podium bych volila těžší a stabilnější.
Cena odpovídá kvalitě, splnilo očekávání.
Prima stojan
pevný stojan
Dostatečně vysoký stojan na to, aby mohl jít shotgun mikrofon shora a nebyl vidět v záběru.
- Dostačující výborný stojan jak na doma, tak na menší akce.
V poho - doporučuji !!!
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »